Boka och betala mitt erbjudande om fortsatt undervisning nästa termin.

I slutet av varje termin får alla elever som redan går en kurs ett erbjudande om de vill fortsätta nästkommande termin.

Erbjudandet skickas ut via mail och till ditt konto i Studyalong

Om du vill fortsätta på den kurs/kurser du redan går även kommande termin måste du boka, det vill säga köpa kursen i erbjudandet. Kursen måste vara bokad/köpt inom angiven svarstid för att säkra din plats under kommande termin.

Har man inte köpt/bokat kursen inom angiven tid blir man automatiskt avanmäld och platsen blir tillgänglig för nya elever.

Datum för hösttermin, HT-2021

Erbjudandet skickas ut 17 maj. Du måste ha bokat din kursplats senast den 28 maj om du vill fortsätta.

Datum för vårtermin, VT-2022

Erbjudandet skickas ut 15 november. Du måste ha bokat din kursplats senast den 28 november om du vill fortsätta.

Kortfattad instruktion vid betalning

Detta är som en webbshop. Du ska vara inloggad som vårdnadshavare för att hitta och kunna betala ditt barns kurser. Lägg din eller ditt barns kurs/kurser i varukorgen, klicka på knappen "Lägg i varukorgen" (för varje kurs och eventuellt instrument). Du kan betala för alla dina barn samtidigt i ett köp. Eventuella rabatter dras i kassan. Det kan tex vara ensemble- och orkesteravgift som blir rabatterad.

Dessa rader hamnar längst upp på "Min sida". Klicka på knappen "Gå vidare".
Bocka i att du har läst villkoren och accepterar dem. Klicka på "Slutför betalning".
Klicka sedan på "Gå vidare till Betalpartner". Du har nu kommit in på Nordea Connect och där är väljer du betalsätt - bankkort, kreditkort eller swish. Följ deras anvisningar och gör din betalning.

När du har betalat ska din status på kursen ändrats från "Ej bokad" i röd text till "Bokad" i grön text. Det kan ta några minuter innan statusen blir ändrad. Din betalorder hamnar längst ned på "Min sida". Har du backat i processen eller om köpet inte har gått igenom läggs ordrar med 0kr längst ned på din sida.

Du får även ett bekräftelsemail med all information om din bokning. Köpet är bindande när du har godkänt och slutfört din bokning.

Om du inte vill fortsätta kursen nästkommande termin

Om du inte vill fortsätta kursen klickar du istället på knappen "Ta bort" och du blir avslutad.

Avsluta kursen under pågående termin

Vi återbetalar eller reducerar inte avgiften om du slutar under pågående termin. Om du vill sluta under pågående termin så loggar eleven/vårdnadshavaren in på StudyAlong och klickar på knappen "Avsluta kursdeltagande" i aktuell kurs. Du får även här ett automatiskt bekräftelsemail om att kursen är avslutad.

Fler sidor inom funktioner i studyalong

Registrera ett konto

Så här registrerar du ett nytt konto på Studyalong

Köpa/Boka kurs i kurskatalog

Så här köper du en kurs i kurskatalogen

Inloggning och funktioner när du är elev på Kalmar Kulturskola

Inloggning, information i Irummet, i Appen samt anmäla frånvaro mm

Avsluta kurs

Hur du gör när du vill avsluta en kurs.

Senast uppdaterad: 6 maj 2021
Publicerad: 29 april 2021